Fancy lánybúcsú ötletek a magyar tengeren.

Szponzorált tartalom

lánybúcsú balaton
lánybúcsú balaton

Nem túlzás azt állítani, hogy a klisé lánybúcsúk ideje lejárt és egy maradandó program sokkal nagyobb öröm, mint obszcén tárgyakkal felszerelkezve a városban rohangálni egész nap és idegeneket leszólítgatni.

A Balaton PRO csapata ezt felismerve többféle kreatív elnevezésű programcsomagot hozott létre, ha valaki kilépne a megszokott mederből és a lánybúcsú balaton tavi megrendezésű verzióját választaná.

A többféle csomag a korosztályos igények különbségeinek kielégítésére is szolgál.

Ami garantált a lánybúcsú balatoni verziójában az a vitorlás és a feledhetetlen élmény.

A Balaton PRO csapata olyan kiegészítő elemeket gondolt ki a balatoni hajókázás mellé, mint a siófoki szórakozóhelyek látogatása, luxus szállodai pihenés vagy a korlátlan italfogyasztás.

Egy másik csomagban a vitorlázás ideje csökken, de a kiegészítő szolgáltatásokat ugyanúgy igénybe tudja venni a lánybúcsús csapat. A kérdés csak az, hogy mennyi időt szeretnénk a hajón tölteni?

A rosszidő sem lehet akadály, hiszen a Balaton PRO-nak erre is van kidolgozott terve. Ilyen az, ha valaki szakemberekre bízza a rendezvénye megszervezését.

Jó idő esetén a vitorlázás közben nem kell aggódnunk, hogy nekünk kéne koordinálni a hajót, mivel a kapitány az út teljes időtartama alatt rendelkezésre áll és navigál.

Az egyes csomagokhoz tartozó árakról a Balaton PRO oldalon, a lánybúcsú fülnél találhatunk bővebb információt.

Az oldal legaljára görgetve pedig árajánlatot kérhetünk vagy egy előre meghatározott lánybúcsús ötletre vagy akár saját elképzelésünkre, ami a parti napját illeti.

A siófoki bázisú cég áll rendelkezésünkre, legen szó akármilyen ötletről. Még az sem jelent problémát, hogy a siófoki központtal ellentétben az északi parton kössön ki a lánybúcsús csapat.

Gondolkodjunk, ötletlejünk és bízzuk a megvalósítást a Balaton PRO munkatársaira.